Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Microsoft: «Μην περιμένετε άλλο», σπεύσατε στη νεότερη έκδοση των Windows 10Όσοι χρησιμοποιούν ακόμη την πρώτη έκδοση των Windows 10 -1507- που διατέθηκε τον Ιούλιο του 2015 δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας, αφού η διετής περίοδος υποστήριξης έληξε.

Η Microsoft ειδοποιεί όλους τους χρήστες Windows 10 να αναβαθμίσουν στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, το Creators Update που διατέθηκε τον Απρίλιο. Πρωτίστως, υπενθυμίζει πως «η πιο ασφαλής συσκευή Windows είναι εκείνη που τρέχει το νεότερο update», ενώ τα κρούσματα επιθέσεων για λύτρα αυξάνονται και βρίσκουν την Ελλάδα στην 5η θέση στη λίστα των χωρών με τα περισσότερα χτυπήματα, αν και ποσοστιαία πολύ μικρό μερίδιο.


H εταιρεία διαχωρίζει τις ενημερώσεις, σε λειτουργικές (feature) και ποιοτικές (quality). Το νεότερο feature update είναι το Creators Update του Απριλίου και το νεότερο quality update είναι η τελευταία μηνιαία ενημέρωση, που φροντίζει για την αντιμετώπιση των νεότερων συμβάντων ασφαλείας -και είναι πολλά τελευταία.


Για να ελέγξετε εάν το σύστημά σας είναι επαρκώς ασφαλές, καλείστε να επισκεφτείτε την σελίδα Windows Security αναζητώντας το Verify you are updated. Βοήθεια για τα σφάλματα αναβάθμισης και εγκατάστασης των Windows 10 δημοσιεύεται στη διεύθυνση https://support.microsoft.com/el-gr/help/10587/windows-10-get-help-with-upgrade-installation-errors


Support.microsoft.com: «Κάτι πήγε στραβά» καθώς επιχειρείτε να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις