Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Κυκλοφόρησε η νέα αναβάθμιση των Windows 10



Κυκλοφόρησε τη Δευτέρα από την Microsoft η τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows 10, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει βελτιώσεις στη διαχείριση εργασιών, στην ψηφιακή βοηθό Cortana και στο πρόγραμμα διαδικτυακής πλοήγησης Edge.
 Η νέα έκδοση των Windows 10, που αρχικά είχε ονομασθεί "Spring Creators" αλλά τελικά βαφτίσθηκε "Windows 10 April 2018", θα «κατεβαίνει» ως δωρεάν αναβάθμιση στους υπολογιστές των χρηστών. Όλοι οι χρήστες Windows 10 θα ειδοποιηθούν σταδιακά μέσω του Windows Update του υπολογιστή τους ότι η αναβάθμιση θα εγκατασταθεί στο μηχάνημά τους. Αν δεν θέλουν, μπορούν να επιλέξουν να μη την «κατεβάσουν».

 Όμως η Microsoft έχει κάνει γνωστό προ καιρού ότι θα υποστηρίζει τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows 10 το πολύ για δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Ήδη η έκδοση "Windows 10 Anniversary Update", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο 2016, δεν υποστηρίζεται πια με αναβαθμίσεις ασφαλείας, ενώ η έκδοση "Creators Update", που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2017, θα σταματήσει να υποστηρίζεται από τις 9 Οκτωβρίου φέτος.


 Έτσι, ο μόνος τρόπος για να είναι βέβαιος ένας χρήστης ότι ο υπολογιστής του θα είναι σωστά ενημερωμένος από πλευράς λογισμικού και ασφαλείας, θα είναι να εγκαθιστά τις νέες αναβαθμίσεις, όπως αυτή που κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου. 


Σχετικά ενημερωτικά βίντεο με τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 υπάρχουν στο YouTube: https://www.youtube.com/user/WindowsVideos/videos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις