Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Cosmote: Έτσι δεν θα λαμβάνετε κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς



Ειδικό τηλεφωνικό κατάλογο στον οποίο θα καταγραφούν όλοι κάτοχοι τηλεφώνων που επιθυμούν να μη δέχονται κλήσεις που γίνονται από τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς δημιούργησε η Cosmote.

Σε πολλούς συνδρομητές της έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Σας ενημερώνουμε ότι αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του τηλεφώνου σας έως τις 31/10/16 στο Μητρώο Άρθρου 11 του Νόμου 3471/2006 που τηρεί ο ΟΤΕ και η COSMOTE.

Το παραπάνω αφορά και τους συνδρομητές σταθερής και τους συνδρομητές κινητής που έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι επιθυμούν την ένταξη της τηλεφωνικής τους σύνδεσης στο Μητρώο Άρθρου 11 του ΟΤΕ ή της COSMOTE αντίστοιχα.

Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του κινητού σας τηλεφώνου στείλτε 11 στο 1256 δωρεάν ή καλέστε στο 12485 δωρεάν από το κινητό σας τηλέφωνο COSMOTE.

Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του σταθερού σας τηλεφώνου καλέστε στο 12485 δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ ή κινητό τηλέφωνο COSMOTE.

Αν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο Μητρώο μέχρι 31/10/16, συμφωνείτε να λαμβάνετε κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Διευκρινίζεται ότι, ακόμα και αν στο παρελθόν έχετε ζητήσει να ενταχθεί ο τηλεφωνικός αριθμός σας στο Μητρώο Άρθρου 11 που τηρεί η εταιρεία μας, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε εκ νέου την εγγραφή σας καθώς με την λήξη της προθεσμίας όσοι συνδρομητές δεν έχουν προχωρήσει στην επιβεβαίωση οι τηλεφωνικοί αριθμοί τους θα διαγραφούν από το Μητρώο 11.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μητρώο του Άρθρου 11 του Ν. 3471/2006:

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 3471/2006, κάθε πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών οφείλει να τηρεί έναν ειδικό κατάλογο (εφ΄ εξής Μητρώο) με στοιχεία των συνδρομητών του, οι οποίοι έχουν ζητήσει να μην δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις για απ’ ευθείας εμπορική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς.

Το Μητρώο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου (νομικού ή φυσικού προσώπου) που σχετίζεται επαγγελματικά με σκοπούς διαφήμισης και ο οποίος έχει ο ίδιος την υποχρέωση να το αναζητήσει και να το λάβει υπ’ όψιν του στην όποια διαφημιστική του ενέργεια.

Πρόσθετες διευκρινήσεις:

Για την διαδικασία επιβεβαίωσης δεν μπορείτε να καλέσετε τον σύντομο κωδικό 12485 από τηλέφωνο που ανήκει σε δίκτυο άλλου παρόχου.

Αν ο αριθμός σας δεν είναι ενταγμένος στο Μητρώο Άρθρου 11, και επιθυμείτε την ένταξή του, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας μεταβαίνοντας σε οποιοδήποτε Κατάστημα COSMOTE – Γερμανός, ή καλώντας στο 13888 (Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών) ή στο 13818 (Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών), ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις