Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Στις 27 Ιουλίου η Microsoft περιορίζει τον χώρο στο OneDrive

 
 
 
Η Microsoft ανακοίνωσε ριζικές αλλαγές για την υπηρεσία υπηρεσία αποθήκευσης cloud, Onedrive, σταματώντας την παροχή απεριόριστου χώρου και για το Office 365. Ο χώρος θα μειωθεί από 15GB έως 5GB για όλους τους χρήστες. Ο λόγος για αυτή την κίνηση έρχεται μετά την διαπίστωση της Microsoft ότι μερικοί χρήστες χρησιμοποιούσαν μέχρι και 75TB χώρου από έναν μόνο λογαριασμό.
 
Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τις 27 Ιουλίου. Σημειώνεται οτι όλοι οι καινούργιοι λογαριασμό είναι ήδη στα 5GB
 
Η ανακοίνωση της Microsoft έχει ως εξής:
 
Από τότε που άρχισαμε να παρέχουμε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο cloud στο Office 365, ένας μικρός αριθμός χρηστών αποθήκευε όλα τα περιεχόμενα του υπολογιστή του, ολόκληρες συλλογές ταινιών και αρχεία DVR. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτή η υπέρβαση έφτανε τα 75 TB ανά χρήστη ή 14.000 πάνω από τον μέσο όρο. 
 
Τι θα συμβεί αν θα είμαι πάνω ποσόστωση όταν αυτές οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ;
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε. Θέλουμε επίσης να εξασφαλίσουμε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να δράσετε ή να κάνετε αλλαγές.
Εάν έχετε ένα δωρεάν onedrive είστε πάνω από το όριο αποθήκευσής σας, ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών:
Θα ειδοποιηθείτε και θα πρέπει μέσα σε 90 ημέρες για να αναλάβετε δράση, μετά στο λογαριασμό σας θα μπορείτε να διαβάσετε τα αρχεία μόνο. 
 
Αν είστε άνω των ποσοστώσεων μετά τις 90 ημέρες, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας για 9 μήνες. Μπορείτε να δείτε και να τα κατεβάσετε. Ωστόσο, δεν θα είστε σε θέση να προσθέσετε νέο περιεχόμενο.

Αν μετά από 9 μήνες και είστε ακόμα άνω της ποσόστωσης, ο λογαριασμός σας θα κλειδωθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είσαστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο onedrive σας. 
 
Αν μετά από 1 χρόνο δεν έχετα κάνει κάτι, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να διαγραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις